Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev

Fagmøte i Bergen

18. desember 2018
10:00-16:00

Lær mer om problemstillinger knyttet til oppdrettsindustriens påvirkninger på laks og sjøørret. Et fagmøte arrangert av Norske Lakseelver og Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Til alle medlemslag i Norske Lakseelver

Velkommen til en drømmedag i Bergen!

Har du og ditt forvaltningslag lyst til lære mer om problemstillinger knyttet til oppdrettsindustriens påvirkninger på laks og sjøørret?

Tirsdag 18. desember fra 10-16 på Clarion Hotell, på Flesland, Bergen.

Denne dagen inviterer Norske Lakseelver og Norges Jeger- og fiskerforbund til møte med faginstitusjonene. Fiskeridirektoratet, Havforskningsinstituttet, Miljødirektoratet og Mattilsynet vil fortelle om sitt arbeid knyttet til interaksjoner mellom oppdrettsfisk og villfisk. I tillegg vil Oppdrettsindustriens sammenslutning for utfisking av rømt oppdrettslaks (OURO) orientere om sitt arbeid. NL og NJFF har jevnlige møter med alle de inviterte institusjonene, men denne gangen gjør vi en vri og inviterer også alle dere vi jobber for til å delta på møtet. Har du et spørsmål du ikke har lyst til å brenne inne med, så benytt denne anledningen til å treffe dyktige og hyggelige forskere og byråkrater.

Det er gratis å delta på møtet, og det vil bli servert lunsj midt på dagen. Av hensyn til bestilling av møtemat og lokaler er det bindende påmelding. Påmeldte deltakere som ikke møter opp vil bli fakturert for 1 stk dagpakke á kr 700,-.

Påmelding fortløpende og innen 10. desember til ayna@lakseelver.no

Program:

PDF icon Fagmøte i Bergen 18.12.18 - Oppdrett og lakselus

Sted: 
Bergen, Clarion Hotell, Flesland
Påmelding: 
Påmeldingsfrist: 
10 desember 2018
  • Foto: Ketil Skår