Nyhetsbrev

Meld deg på Norske Lakseelvers nyhetsbrev

Camp Villaks 2017

Camp Villaks 2017 er åpen for påmelding. Rått laksefiske for ungdom 15-18 år i hele landet!

Camp Villaks 2017

Camp Villaks har blitt en stor suksess og i sommer utvider vi satsingen til 15 camper i 15 forskjellige elver over hele landet!

Camp Villaks 2017

Camp Villaks er et rekrutteringsprosjekt Norske Lakseelver har sammen med Norges Jeger- og Fiskerforbund, med støtte fra Miljødirektoratet og Sparebankstiftelsen. Campene arrangeres av våre medlemslag og/ eller av lokallag av NJFF. Målet er at flere ungdommer skal oppleve den fantastiske følelsen når laksen napper i flua, når adrenalinet pumper så du rister, når du er så lykkelig at du hyler av glede, og du virkelig kjenner at du lever. Vi ønsker at flere skal oppleve dette, og aller helst at flere ungdommer skal oppleve dette og forbli sportsfiskere livet ut. 

Camp Villaks er en fiske- og friluftscamp som arrangeres over hele landet fra midten av juni til slutten av august. Dette er et lavterskel tilbud som all ungdom kan bli med på, og det kreves ingen bakgrunnskunnskap eller eget fiskeutstyr. Guiding og instruksjon er inkludert i alle camper, og likeså utlån av diverse fiskeutstyr. Pris per deltaker er kr 400,-. Aldersgrense 15-18 år.

På nettsiden www.campvillaks.no ligger all informasjon om alle campene, samt påmeldingsinformasjon. 

Kart som viser plassering av alle Camp Villaks 2017